День здоров‘я у садочку "Сонечко"

2018-02-22

/Files/images/sportivn_rozvagi/IMG_20180222_093704_1.jpg

Від життєрадісності, бадьорості дітей залежить їхнє духовне життя,світогляд, розумовий розвиток, міцність знань, віра у свої сили… В.О.Сухомлинський

Робота всього колективу дошкільного закладу «Сонечко» спрямована на підтримку, збереження та розвиток здорового способу життя дошкільників, формування мотивації здорового способу життя. З огляду на це щомісячно проводяться тематичні Дні здоров’я. Ось і 22 лютого 2018 р. гаслом для дітлахів та колективу було «Всім малятам треба знати, як здоровими їм стати». Всі вікові групи напротязі дня залучені до фізкультурно-оздоровлюючої роботи. З самого ранку художнім керівником Рогозовець Іриною Миколаївною для кожної вікової групи проведена казкова гімнастика. З вихователями діти гралися в дидактичні ігри на розвиток культурно-гігієнічних навичок, говорили про користь занять спортом та фізичними вправами.

Саме цікаве чекало дітлахів у спортивній залі, де вихователі підготували спортивні розваги для всіх дітлахів.Під час спортивної розваги для дітей раннього віку робота спрямувалася не лише на фізичний розвиток дошкільнят а й на їх емоційне задоволення від цікавих ігор, дитячої музики та яскравих атрибутів. А дошкільнята середніх та старшої груп прийняли участь у веселих спортивних естафетах. Звичайно перемогла дружба, а нагородою були радість, сміх та здоровий дух.

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.