Олімпійський тиждень в ЗДО "Сонечко"

2021-09-10

/Files/images/sportivn_rozvagi/DSC_0971.JPG

Кожний початок навчального року в садочку «Сонечко» м.Ржищів розпочинається з проведення заходів на олімпійську та спортивну тематику, які присвячуються Дню фізичної культури та спорту. З 6 вересня тут стартував Олімпійський тиждень. Це захід, що спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні. Інструктором з фізичного виховання, Зубковою К.О.,було розроблено план заходів на кожен день. Тиждень пройшов цікаво та корисно.

Діти емоційно та жваво відреагували на відкриття Олімпійського тижня, який розпочався з параду дитячих команд, підняття олімпійського прапору та символічного запалення олімпійського вогню. Упродовж тижня діти знайомились з історією олімпійських ігор, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь; педагоги кожної групи прийняли участь у запланованих заходах, разом із батьками дітей оформили фотоколлаж «Ми зі спортом дружимо». Багато позитивних вражень отримали дошкільники й під час виготовлення символіки на спортивну тематику на заняттях із зображувальної діяльності. Завершився Олімпійський тиждень спортивним святом «Малі олімпійські ігри», на яке завітали грецькі боги. Всі етапи змагань були присвячені якомусь виду спорту. Крім того, захід супроводжувався піснями, іграми та розвагами.
Під час проведення спортивних змагань, вікторин, турнірів, занять малята ділилися своїми знаннями про здоровий спосіб життя, змагалися, гралися. Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість. Олімпійський тиждень подарував дошкільнятам позитивний емоційний заряд, сприяв розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя. Переможців конкурсів, змагань та найактивніших учасників було нагороджено медалями.

більше фото тут...

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.